Tak for samarbejdet.

Tak for samarbejdet.

Kære venner i seniorudvalget, tusind tak for det rigtig gode resultat vi i fællesskab har opnået, i forbindelse med udmøntningen af de 15,3 mio. vi er blevet tildelt af værdighedsmilliarden.

Vi har spurgt alle der bør spørges, det være sig borgere, pårørende, ansatte og mange andre, der har med senior og social området at gøre. Når man spørger, så forpligter man sig til at lytte, og det har vi i den grad gjort. Derfor er jeg stolt over at vi nu får tilført ekstra penge til. –Hjemmeplejen-handicap/blindekørsel-aflastning i eget hjem-kompetenceudvikling-værdighedsteknologi-palliativ indsats-demenssikring af plejecentre-demenskonsulenter-tandhygiejne-opdatering af aktivitetshuse-buskort og meget meget mere!

 

Jeg er særligt glad for at socialdemokraterne også kunne være med på fordelingen af midlerne, så der også kan laves en forsøgsordninger som, gratis buskørsel for personer over 67år, (med en lille egenbetaling), i årene 17 og 18, med mulighed for forlængelse, når der bliver evalueret på succesen af denne ordning. Og midler til opdatering af aktivitetscentre, for eksempel mangler aktivitetshuset i Almind den helt store omgang, det er der nu også penge til. Der er afsat penge til at videreføre et projekt omkring mund og tandhygiejne, et projekt jeg selv først blev gjort opmærksom på, til borgermødet i Sydbank arena.

 

Alt i alt et tilfredsstillende resultat, vi har skabt i fællesskab med borgerne, at nogen så påtager sig æren for enkelt elementer i fordelingen, det kan jeg sagtens leve med J

 

Tobias Jørgensen

Byrådsmedlem og folketingskandidat

Venstre

Kolstrup Bygade 4

6070 Christiansfeld