Hos mig er det ikke studenterhuen der trykker!

Men jeg har en, den er godt nok blå, ligesom mig. Til gengæld har mine 2 år på HF ikke gjort alverden for mit arbejdsliv.

Nuvel, jeg anerkender fuldt ud at gymnasiet er den rigtige vej for rigtig mange, men hvem er det der siger vi skal på gymnasiet eller handelsskolen?

Er det ikke rimeligt at stille krav til de unge mennesker, der skal bygge vores fremtid? Er der noget galt i at bede Jens dygtiggøre sig i noget andet, hvis ikke han kan opnå en karakter, der giver adgang til gymnasiet? Det synes et flertal i folketinget heldigvis ikke, jeg vil derfor sige tillykke til os alle, fremtiden er lys.

Da jeg kom hjem efter et ophold i USA som udvekslingsstudent, arbejdede jeg et år i landbruget, og elskede det. Alligevel valgte jeg at starte på HF, hvorfor? Fordi det var det man gjorde!

Nu beder vi de unge have en holdning til fremtiden, i stedet for at se 1.,2. og 3.g som en forlængelse af folkeskolen, og sådan bør det være.

 

Efter flere tilfældige tilvalg i mit liv, er jeg nu uddannet Anlægsstruktør og kloakmester! En erhvervsuddannelse med fremtid i, jeg er selvstændig entreprenør, og byrådspolitiker. Kan det da virkelig være rigtigt, at en der ”bare” er håndværker, også kan være med til at beslutte hvad der sker i kommunen?

Vågn op, og pak fordommene væk! Find den faglige stolthed frem, og tag en erhvervsuddannelse, hvis karaktererne ikke er der. En murer, smed eller struktør har aldrig, og vil aldrig være mindre værd end en Cand. hokus pokus.
Jeg er Cand. Alt! Og jeg er stolt over at drive en virksomhed, hvor det gode håndværk, og et fuldendt resultat, er en selvfølge for mine medarbejdere og jeg!

#struktørtiljegdør

 

 

Tobias Kristian

Jensen Jørgensen

Byrådsmedlem og folketingskandidat,

for Venstre i Kolding

 

Kolstrup Bygade 4

6070 Christiansfeld