Faglig stolthed på forreste række!

På lørdag er der håndværkets dag i Christiansfeld, byen har siden 1700-tallet været kendt for det gode håndværk. Jeg er selv udstyret med både en studenterhue og et svendebrev, og må sige at det er de ”kloge hænders” tid. Det er længe siden efterspørgslen på faglært personale har været så stor, og den underkendelse der i lang tid har været af erhvervsuddannelserne, den bider nu os selv i bagen. Jeg er stolt af min studenterhue, men lever af mit svendebrev, for jeg er struktør til jeg dør. Kammerater find den faglige stolthed frem og husk at en smed, elektriker eller teknisk isolatør, aldrig bliver mindre værd end en ”cand. Lidt”. Derfor er jeg glad for at Christiansfeld holder ved sin oprindelige DNA, og hylder håndværksfagene for 7. gang. Der er åbningstale kl 10.00 ved trappen til søsterhuset, kom og lyt, vær med og slut af med en rundtur i Unesco byen.

 

Tobias Jørgensen

Byrådsmedlem i Kolding (V)

Kolstrup Bygade 4

6070 Christiansfeld